Proves Cangur 2015

L’institut de Begues participa a les “Proves Cangur” de Matemàtiques

El passat dijous 19 de març del 2015 va tenir lloc la XX edició de la Prova Cangur de Matemàtiques,  en la qual l’Institut de Begues hi va participar amb 8 alumnes de 3r d’ESO i 10 de 4t d’ESO*. La Prova Cangur és un concurs de Matemàtiques en el qual els participants han de resoldre 30 exercicis de dificultat creixent amb el temps màxim de una hora i quart.  Atès el gran nombre de nois i noies que hi participen a tot Catalunya, la prova es fa simultàniament a diferents seus.

El dia de la prova els nostres alumnes, acompanyats dels professors de Matemàtiques Toni Cuenca i Carles Martí es van desplaçar a Castelldefels al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya i juntament amb nois i noies d’altres escoles i instituts van dedicar aquella hora i quart a resoldre els exercicis que se’ls va proposar.

Hem de destacar el mèrit pel sol fet de participar-hi i  els bons resultats obtinguts en general. Però també hem de destacar els participants de l’Institut de Begues que han obtingut millors resultats:

- En el nivell de 3r d’ESO, l’alumna Marta Ojea Ponce ha obtingut la posició 151 d’entre un total de 7977 participants.
- En el nivell de 4t d’ESO, l’alumne Jesús Sánchez Rodríguez ha obtingut la posició 111 d’entre 7501 participants.
La majoria  dels nois i noies de l’Institut de Begues s’han classificat dintre del millor 25%  del total dels participants. Enhorabona a tots!!

(*)
3r d’ESO: Joan Gómez, David Lasierra, Eli Murillo, Marta Ojea, Gala Rodríguez, Ariadna Solé, Javi Trias i Núria Vila.

4t d’ESO: Andrés Cabot, Marc Domínguez, Anaïs Esteve, Francisco Huerta, Anna Martín, Christian Martínez, Lluc Raventós, Jesús Sánchez, Carles Troyano i Àlex Valls